Menu

Operater u proizvodnji i logistici (m/ž)

Koprivnica

Kada vas sljedeći put prijatelji pitaju gdje radite možete im odgovoriti da radite za kompaniju koja proizvodi pivu i cidere, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu.

Mi smo Carlsberg! Međunarodna kompanija s lokalnim korijenima, smještena u Koprivnici, srcu Podravine! Kao najmodernija pivovara u Hrvatskoj ponosni smo na naše proizvode i procese, ali temelj našeg uspjeha čine naši zaposlenici.

Rastemo i širimo naše poslovanje stoga tražimo nove osobe koje bi se pridružile našem timu te zajedno s nama stvarale izvrsnu budućnost!

Operater u proizvodnji i logistici (m/ž)
- više izvršitelja, mjesto rada: Koprivnica -

U proizvodno-logističkom dijelu kompanije, tražimo osobe sa završenom srednjom školom, prvenstveno tehničkih i tehnoloških usmjerenja (električari, strojari, strojobravari, prehrambeni tehničari…) koje su inicijativne, odgovorne i timski orijentirane.

Iskustvo u održavanju, radu na strojevima, automatici ili nekoj proizvodnoj djelatnosti predstavljat će prednost pri zapošljavanju, ali priliku dajemo i osobama bez relevantnog iskustva koje su motivirane za rad i učenje.

Svim novim zaposlenicima nudimo učenje najnovijih tehnologija uz pomoć iskusnih kolega, rad na zanimljivim međuodjelnim projektima te iskustvo upoznavanja s cjelokupnim sustavom iznutra.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem linka za prijavu.

Prijave primamo do 8.1.2023.

NAPOMENA: Kontaktirat ćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

 

'Newtonsoft.Json.Linq.JValue' does not contain a definition for 'image'

PRIJAVI SE!

Vašu ponudu sa životopisom očekujemo do 8.1.2023. putem linka za prijavu.

POŠALJI SVOJ ŽIVOTOPIS OVDJE!