Menu

Pripravnik u proizvodnom dijelu kompanije

(m/ž)

Kada vas sljedeći put prijatelji pitaju gdje radite možete im odgovoriti da radite za kompaniju koja proizvodi pivu i cidere, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu.

Mi smo Carlsberg! Međunarodna kompanija s lokalnim korijenima, smještena u Koprivnici, srcu Podravine! Kao najmodernija pivovara u Hrvatskoj ponosni smo na naše proizvode i procese, ali temelj našeg uspjeha čine naši zaposlenici. Za naš daljnji rast i razvoj tražimo nove zaposlenike!

RASTI S NAMA!

Ako nam se pridružite, imat ćete priliku napraviti svoje prve poslovne korake u internacionalnom okruženju te dati svoj doprinos u poslovanju kompanije. Tijekom svog rada upoznat ćete se s različitim odjelima kompanije te steći vrijedno iskustvo i profesionalna znanja te time dobiti široki uvid u cjelokupno poslovanje.

Tražimo:

Pripravnike u proizvodnom dijelu kompanije (m/ž)
- mjesto rada Koprivnica -

Pripravnici na ovom radnom mjestu imat će priliku proći više odjela unutar našeg integriranog lanca opskrbe te time dobiti vrijedna znanja o radu proizvodnje te stvaranju naših proizvoda. Za ove pozicije tražimo osobe s tehničkih ili tehnoloških fakulteta.

S obzirom da će osobe na ovim radnim mjestima biti u prilici raditi unutar timova s mentorima, prethodno radno iskustvo nije preduvjet. Svim novim zaposlenicima nudimo učenje najnovijih tehnologija uz pomoć iskusnih kolega i rad na zanimljivim međuodjelnim projektima.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem linka za prijavu.

Prijave primamo do 19.12.2022.

NAPOMENA: Kontaktirat ćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.MojPosao.net - Pripravnik u proizvodnom dijelu kompanije (m/ž) - Koprivnica - Carlsberg Croatia d.o.o. https://www.moj-posao.net/Posao/640759/Pripravnik-u-proizvodnom-dijelu-kompanije-mz/#ixzz7nGx2piQE

PRIJAVI SE!

Prijavi se najkasnije do 19.12.2022. putem linka za prijavu!

Prijavi se ovdje!