Menu

Tehnolog / supervizor u odjelu punione

(m/ž)

Kada vas sljedeći put prijatelji pitaju gdje radite možete im odgovoriti da radite za kompaniju koja proizvodi pivu i cidere, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu.

Mi smo Carlsberg! Međunarodna kompanija s lokalnim korijenima, smještena u Koprivnici, srcu Podravine! Kao najmodernija pivovara u Hrvatskoj ponosni smo na naše proizvode i procese, ali temelj našeg uspjeha čine naši zaposlenici.

Ambiciozna smo kompanija koja se ne zaustavlja na stvaranju izvrsnog piva. Stvaramo izvrsnu budućnost – za naše potrošače i kupce, našu zajednicu i naše zaposlenike.

U proizvodnom dijelu kompanije tražimo osobu na radnom mjestu:

Tehnolog / supervizor u odjelu punione
(m/ž)

- mjesto rada Koprivnica -

U našem odjelu punione imamo četiri proizvodne linije te je osoba na ovom radnom mjestu odgovorna upravo za upravljanje procesom punjenja i pakiranja na tim linijama, kontrolu i optimizaciju tih procesa, a sve prema zahtjevima sigurnosti prehrambenog proizvoda i standardima Carlsberga.

Glavne odgovornosti osobe na ovom radnom mjestu uključuju brigu za sve procese i ljude u odjelu te isporuku planiranog plana proizvodnje prema Carlsbergovim standardima. Osoba treba kontinuirano pratiti ključne pokazatelje uspješnosti (KPI-eve) te pravovremeno reagirati ukoliko se jave problemi na kritičnim kontrolnim točkama.

Uz to, osoba je odgovorna za izradu budgeta i praćenje financijskih pokazatelja vezanih uz odjel.

Tehnolog/Supervizor vodi razne projekte unapređenja, ušteda i novih ulaganja u opremu te novih tehnologija odjela. Kao i svaki voditelj Carlsberga, zadužen je za provođenje svih mjera Zaštite na radu te stalni angažman u području H&S-a.

Što od Vas očekujemo:

  • VŠS/VSS tehničkog ili tehnološkog usmjerenja
  • Barem 2 godine iskustva u rukovođenju ljudima
  • Barem 2 godine iskustva u proizvodnji
  • Dobro znanje engleskog jezika te MS Office-a

Tražimo timski orijentirane osobe koje su sklone suradnji, željne učenja novih stvari i konstantnog usavršavanja. Osoba koja teži stalnom unapređenju procesa, proaktivna je i dinamična dobro će se uklopiti u ovaj tim.

Ako Vas je naš oglas zainteresirao te smatrate da ispunjavate uvjete ovog natječaja, pošaljite Vašu ponudu sa životopisom najkasnije do 18.09.2022. putem linka za prijavu.

NAPOMENA: Kontaktirat ćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

 

PRIJAVI SE!

Vašu ponudu sa životopisom pošaljite najkasnije do 18.09.2022. putem linka za prijavu.

POŠALJI SVOJ ŽIVOTOPIS OVDJE!