Menu

Pripravnik u financijama

(m/ž)

 

Kada vas sljedeći put prijatelji pitaju gdje radite možete im odgovoriti da radite za kompaniju koja proizvodi pivu i cidere, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu.

Mi smo Carlsberg! Međunarodna kompanija s lokalnim korijenima, smještena u Koprivnici, srcu Podravine! Kao najmodernija pivovara u Hrvatskoj ponosni smo na naše proizvode i procese, ali temelj našeg uspjeha čine naši zaposlenici. Za naš daljnji rast i razvoj tražimo nove zaposlenike!

RASTI S NAMA!

Ako nam se pridružite, imat ćete priliku napraviti svoje prve poslovne korake u internacionalnom okruženju te dati svoj doprinos u poslovanju kompanije. Tijekom svog rada upoznat ćete se s različitim odjelima kompanije te steći vrijedno iskustvo i profesionalna znanja te time dobiti široki uvid u cjelokupno poslovanje.

Tražimo:

Pripravnike u financijama (m/ž)
- mjesto rada Koprivnica -

Osobe zaposlene na ovom radnom mjestu sudjelovale bi na projektu uvođenja novih procesnih rješenja i sustava na razini cijele organizacije te dobile bolji uvid u financijsko-računovodstveni dio kompanije. Tražimo osobe koje imaju završen ekonomski fakultet.

S obzirom da će osobe na ovim radnim mjestima biti u prilici raditi unutar timova s mentorima, prethodno radno iskustvo nije preduvjet. Svim novim zaposlenicima nudimo učenje najnovijih tehnologija uz pomoć iskusnih kolega i rad na zanimljivim međuodjelnim projektima.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem linka za prijavu.

Prijave primamo do 19.12.2022.

NAPOMENA: Kontaktirat ćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.
PRIJAVI SE!

Vašu ponudu sa životopisom pošaljite najkasnije do 19. prosinca 2022. putem linka za prijavu.

POŠALJI SVOJ ŽIVOTOPIS OVDJE!