Menu
Barley Field Carlsberggroupcom

Stvaranje pobjedničke kulture

Vođeni smo pobjedničkom kulturom temeljenoj na timskom radu, visokoj učinkovitosti i odgovornosti.

Kako bismo uspjeli na tom putu gradimo pobjedničku kulturu s jasno definiranim ulogama i odgovornošću, a to temeljimo na sljedećim principima: usklađenost (Alignment), odgovornost (Accountability) i djelovanje (Action).

 

„3A je mjerilo za razvoj naše kulture, ali i mjera za procjenu i razvoj naših ljudi. Usklađenost (Alignment), odgovornost (Accountability) i djelovanje (Action) prikazuju profil ljudi kakve želimo i način rada koji želimo vidjeti.”

- Claudia Schlossberger, SVP Group HR

Sjajno mjesto za rad

Naši zaposlenici za nas su vrlo dragocjeni i ključ su našeg uspjeha. Budući da nam nije samo važno što radimo, nego i kako to radimo, naši zaposlenici rade u skladu s najvišim etičkim standardima i visokim integritetom ili, kako mi to kažemo, u skladu s našim kompasom. Težimo stvoriti otvoreno i inspirativno radno okruženje u kojem će naši zaposlenici uspjeti razviti svoje potencijale. Posvećeni smo stalnom održavanju visokih standarda radnog okruženja svih zaposlenika u Carlsbergu i temeljimo ga na pravednosti, poštovanju i sigurnosti. Naša politika radnih i ljudskih prava (Labour and Human Rights Policy) vrijedi za sve zemlje u kojima Carlsberg posluje, a našim zaposlenicima jamči ugodno i sigurno mjesto za rad.

Odlučni smo u tome da poštujemo i potičemo pravilnu ravnotežu vremena provedenoga na poslu i privatnog života. U tu svrhu dio korporacijske kulture je fleksibilno radno vrijeme, subvencioniranje toplih obroka, poticanje na aktivno sudjelovanje u sportskim i društvenim aktivnostima te različite pogodnosti koje tomu idu u prilog.

SAZNAJ VIŠE

Klikni na sljedeće linkove za više informacija