Menu
Proizvodnja Min

Naša pivovara

Carlsberg Croatia dio je danske grupacije Carlsberg koja je trenutno prisutna na više od 150 svjetskih tržišta. Uspjeh kompanije temeljen je na njenim uzbudljivim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s istinskim ljubiteljima piva.

Koprivnička pivovara, najnovija je, najmodernija i ekološki najnaprednija u Hrvatskoj. Svojim odgovornim ponašanjem postavili smo primjer za poslovanje u skladu s najvišim ekološkim standardima i kvalitete u cjelokupnom procesu proizvodnje, distribucije i prodaje piva. Carlsberg Croatia je pivovara s međunarodno potvrđenim integriranim sustavom upravljanja.

Naš uspjeh temeljimo ponajprije na našim zaposlenicima, timu od 300 odgovornih i ambicioznih profesionalaca, predanih ostvarivanju napretka i rasta svoje kompanije i svojoj ulozi u razvoju kompetitivne, uspješne i odgovorne industrije piva u Hrvatskoj.

Kao jedna od najvećih pivovara na hrvatskom tržištu, Carlsberg kroz svoje brendove donosi zabavu i osvježenje. Naš asortiman sastoji se od internacionalnih pivskih brendova Carlsberg, Tuborg, Grimbergen, Holsten i cidera Somersby te lokalnog brenda – PAN. Pan je tijekom posljednjih nekoliko godina obogaćen širokom paletom asortimana koji donose osvježenje za svačiji ukus, a uključuju Pan Zlatni, Pan Lager, Pan Tamni, Pan Free i Pan Radlere.

1971.

Osnovana Panonska Pivovara

1972.

Počinje lokalna proizvodnja Tuborga pod licencom

1994.

Carlsberg kupuje dionice Panonske pivovare

Img 0722

1997.

Otvorena nova pivovara u Koprivnici

Market Bg

2002.

Carlsberg postaje vlasnik pivovare

2004.

Panonska pivovara mijenja ime u Carlsberg Croatia

2008.

Carlsberg Croatia preuzima upravljanje nad mađarskim i slovenskim tržištem

2017.

Više od 300 zaposlenika