Menu

Carlsberg Croatia u potrazi za novim zaposlenicima

U sklopu programa Dare to Grow Carlsberg Croatia zapošljava u različitim dijelovima kompanije.

 

Carlsberg Croatia, jedna od najvećih hrvatskih pivovara, otvorila je prijave za edukacijsko-karijerni program Dare to Grow u sklopu kojeg su u potrazi za mladim talentima koji će se pridružiti kompaniji. Nove zaposlenike traže u različitim dijelovima kompanije- od financija i marketinga, prehrambene tehnologije, pa sve do proizvodnje i logistike. Na program se mogu prijaviti kandidati s diplomom iz navedenih područja, kao i studenti završne godine diplomskog studija. 

„U našoj kompaniji mladi zauzimaju posebno mjesto, a na ovaj način želimo privući one koji će zajedno s nama rasti i na najbolji način iskoristiti svoj talent. Uz rad uz mentora, odabrane kandidate čeka sudjelovanje u lokalnim i međunarodnim projektima, učenje najnovijih tehnologija te upoznavanje s dobrim praksama koje provodimo u kompaniji.“ pojasnila je direktorica ljudskih resursa Marija Zovko.

O tome da je Carlsberg kompanija koja prepoznaje talent i potiče razvoj svojih zaposlenika svjedoče i iskustva dvoje mladih zaposlenika kojima je rad u Carlsbergu prvo profesionalno iskustvo. Ana Rajić Carlsbergu se pridružila u trećem mjesecu ove godine na radnom mjestu Mlađi koordinator za financije i logistiku, a od nedavno je preuzela poziciju Mlađeg financijskog kontrolora.

„Rad u Carlsbergu razbio je sve moje predrasude o početničkim pozicijama - ovdje sam u kratkom roku dobila odgovornost i mogućnost da donosim odluke. U svemu tome veliku pomoć mi je pružilo mentorstvo jer sam u svakom trenutku imala osobu koja će mi biti podrška i odgovoriti na sva moja pitanja. Uz izvrstan tim ljudi s kojim radim, mislim da je i kultura jasno definiranih ciljeva i feedbacka ono što mi pomaže da u svakom trenutku imam jasnu sliku onoga što se od mene očekuje.“

U isto vrijeme kada i njegova kolegica Ana, Robert Mandić zaposlio se na radnom mjestu Mlađeg koordinatora skladištenja, a do danas je preuzeo nove odgovornosti među kojima i  uvođenje novog ERP sustava u kompaniju.

 „Nakon što sam se u prvih mjeseca dana upoznao s različitim dijelovima kompanije dobio sam priliku da kroz konkretne zadatke preuzmem vođenje dijela poslovanja i da svojim trudom izravno doprinesem kompaniji. Upravo taj pristup koji vrednuje nove ideje i otvoren je za promjene razlog je zbog kojih bi se svaka mlada osoba željna izazova i napretka bez razmišljanja trebala prijaviti na program.“, poručio je Robert .

Carlsberg Croatia sredinom ove godine proširio je svoje poslovanje uvođenjem nove linije limenki čime je Koprivnica postala još važnije izvozno središte popularnog cidera Somersby, a „kod kuće“ proizvode i domaći brend Pan. Ono što je sigurno, ova multinacionalna kompanija koja djeluje u više od 150 zemalja svijeta pravi je odabir za sve željne izazova i dinamičnog radnog okruženja. Buduće zaposlenike čekaju brojne prilike za profesionalno usavršavanje, mogućnost internacionalnog iskustva i rad na poznatim globalnim i lokalnim brendovima.

Zainteresirani kandidati svoj životopis mogu poslati na [email protected] do 19. prosinca 2022.

NAPOMENA: Kontaktirat ćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.