Menu

Carlsberg u velikom valu zapošljavanja – pogledajte koga sve tražimo

Investicija u liniju za punjenje limenki će povećati kapacitet proizvodnje za 46 posto i značiti zapošljavanje desetaka novih ljudi.

Nakon najave ulaganja 19 milijuna kuna u liniju za punjenje limenki, Carlsberg Croatia počeo je i s najavljenim zapošljavanjima. Traže se različiti profili, od onih sa srednjoškolskim obrazovanjem, pa do onih sa završenom višom ili visokom stručnom spremom.

Tražimo ljude koji će se pridružiti našem timu te zajedno s nama rasti i stvarati izvrsnu budućnost! Izuzetno smo zadovoljni što ćemo značajno povećati naš proizvodni kapacitet i to učiniti u pakiranju koje tržište sve više traži – limenkama. Koprivnica je i do sad bila važno proizvodno središte za Somersby iz kojeg smo izvozili bočice diljem svijeta, a ova investicija znači da smo još spremniji za uspjeh, kako na lokalnom tržištu, tako i u izvoznom dijelu našeg poslovanja. Naravno, na liniji limenki puniti ćemo i naš najvažniji domaći brend, Pan pivo – objasnila je direktorica ljudskih potencijala Marija Zovko.

U proizvodno - logističkom dijelu kompanije Carlsberg traži osobe sa završenom srednjom školom, prvenstveno tehničkih i tehnoloških usmjerenja. To znači da se traže električari, strojari, strojobravari, prehrambeni tehničari… Ono najvažnije je da su kandidati koji imaju inicijativu, odgovorni su i timski orijentirani.

Iskustvo u održavanju, radu na strojevima, automatici ili nekoj proizvodnoj djelatnosti predstavljat će prednost pri zapošljavanju, ali priliku dajemo i osobama bez relevantnog iskustva koje su motivirane za rad i učenje – objasnila je Zovko.

Za financijske i administrativne poslove, Carlsberg traži veći broj kandidata sa završenom visokom ili višom stručnom spremom, prvenstveno ekonomskog usmjerenja koji su marljivi, voljni učiti i pouzdani.

S obzirom da će osobe na ovim radnim mjestima biti u prilici raditi unutar timova s mentorima, prethodno radno iskustvo nije preduvjet. To znači da nas svakako zanimaju i oni kandidati koji tek traže prvi posao i mjesto gdje će učiti i rasti – kaže Zovko i dodaje kako kompanija svim novim zaposlenicima nudi učenje najnovijih tehnologija uz pomoć iskusnih kolega, rad na zanimljivim međuodjelnim projektima te iskustvo upoznavanja s cjelokupnim sustavom iznutra.

Zato, kad vas sljedeći put prijatelji pitaju gdje radite možda im možete odgovoriti da radite za tvrtku koja proizvodi izvrsno pivo i najomiljeniji Somersby cider, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu.

Svi zainteresirani svoj životopis mogu poslati na [email protected] do 16.siječnja 2022.