Menu

Danski navijači u posjetu pivovari Carlsberg

Grupa navijača iskoristila je predah između rukometnih utakmica za posjet najmodernijoj pivovari u ovom dijelu Europe.


Koprivnica, 16. siječnja 2018.
– Rukometno ludilo Europskog prvenstva koje je započelo prošli tjedan ovih dana trese i Koprivnicu. I dok domaći navijači bodre hrvatsku reprezentaciju, u zemlji borave i brojni strani navijači, a dio njih je u utorak stigao i u Koprivnicu. Naime, grupa danskih navijača predah između utakmica je iskoristila za posjet pivovari Carlsberg.

Kako je Carlsberg Croatia dio danske grupacije Carlsberg koja posluje na više od 150 svjetskih tržišta, gotovo 80 navijača odlučilo je posjetiti pivovaru i iz prve ruke se upoznati s domaćim pivskim brendovima. Nakon obilaska i upoznavanja s proizvodnjom u najmodernijoj pivovari u ovom dijelu Europe, gosti iz Danske oduševili su se okusima Pana i Panonske, a kao poseban hit istaknuo se Pan Zlatni.

Danska je, kao i Hrvatska, zemlja u kojoj ljudi cijene dobro pivo i vole sport. Zato nam je drago da smo mogli iskoristiti ovu priliku i goste upoznati s našim asortimanom, jer osim Carlsberga koji oni dobro poznaju i vole, u Hrvatskoj imamo u ponudi i druga sjajna piva kao što je Pan, na koji smo jako ponosni – poručila je Helle M. Petersen, predsjednica uprave Carlsberga Croatia.

Nakon posjeta Carlsbergu, danski navijači su otišli na druženje sa svojom reprezentacijom, koju će već sutra bodriti u susretu protiv Španjolske.

 

Kontakt za medije:

Tatjana Petričušić
Stručnjak za komunikacije
[email protected]