Menu

Rektorova nagrada u rukama zaposlenice Carlsberg Croatia

Rad i trud naše djelatnice Anabele Škorjanec odavno su prepoznati, a iznimno smo ponosni što su njezini uspjesi sada zapaženi i u akademskim krugovima.

U Carlsberg Croatia vjerujemo kako pojedinci napreduju i daju najbolje rezultate kada imaju kontrolu nad svojom karijerom i profesionalnim razvojem. Jednako tako, njegujemo kulturu cjeloživotnog učenja i trudimo se da naši zaposlenici u potpunosti ostvare svoj potencijal, neovisno o životnoj dobi.

Najbolji dokaz za to primjer je naše djelatnice Anabele Škorjanec, Koordinatorice službe osiguranja kvalitete koja je na inicijativu i financijsku potporu kompanije u trideset i sedmoj godini upisala fakultet, a njezin je uspjeh nedavno nagrađen i Rektorovom nagradom. Rad i trud naše djelatnice u Carlsbergu odavno su prepoznati, a iznimno smo ponosni što su njezini uspjesi sada zapaženi i u akademskim krugovima.

Svoj put u Carlsberg Croatia Anabela je započela 2003. godine, kada po završetku srednje škole stječe zvanje Prehrambenog tehničara te se zapošljava na mjesto Tehničara analitičara u Službi osiguranja kvalitete. Od 2017. članica je Europskog radničkog vijeća Carlsberg Grupe, a  2019.godine izabrana je u Kopenhagenu u Izvršni odbor Europskog radničkog vijeća Carlsberg Grupe. Nakon 16 godina rada i stečenog iskustva dobiva priliku preuzeti poziciju Koordinatora u Službi osiguranja kvalitete, ali i mogućnost za dodatno školovanje na Sveučilištu Sjever u Koprivnici koje će joj financirati kompanija. Želja za studiranjem oduvijek je postojala, stoga bez puno premišljanja sjeda u studentske klupe. Trenutno završava treću godinu preddiplomskog studija Prehrambene tehnologije, a edukaciju planira nastaviti i upisom diplomskog studija na jesen.

Carlsberg Croatia i Sveučilište Sjever već godinama njeguje izvrsnu suradnju, a Anabela ističe kako je iskustvo studiranja na Odjelu Prehrambene tehnologije i više nego ostvarilo njezina očekivanja. Predavanja, terenska nastava i vježbe izvrsna su nadogradnja njezinu poslu u Carlsbergu, a profesori, djelatnici i kolege uvijek spremni pomoći i podijeliti znanje.

Uskladiti poslovne i fakultetske obveze nije bio jednostavan zadatak, ali uz dobru organizaciju i potporu najbližih, sve je uspjela položiti u roku, a posao je uvijek bio odrađen na vrijeme. Anabela ističe kako je zahvalna kompaniji na pruženoj prilici, a posebno hvala namijenjeno je kolegama iz tima Službe osiguranja kvalitete i Proizvodnje i laboratorija za razumijevanje koje su pokazali prema njenim studentskim obvezama. Uz posao i studiranje, Anabela uspijeva naći vremena i za dodatne aktivnosti, pa je tako aktivna članica civilnih udruga društva, Udruga žena Gorično srce Kunovec Breg i DVD Starigrad.

Dragoj Anabeli čestitamo i želimo puno sreće u daljnjem školovanju, a nadamo se kako će njen primjer svima poslužiti kao inspiracija i podsjećanje kako za profesionalni rast i razvoj nikad nije kasno.