Menu

Sanjate o dalekim putovanjima i uzbudljivim doživljajima? Imamo 100.000 kuna i vožnju helikopterom za vas!

Nagradna igra U roku odmah ušla je u drugi krug, u kojem osim što se natječu za 24 satne nagrade svaki dan, igrači svakim unesenim kodom sudjeluju i u izvlačenju za glavnu nagradu. Do sad je Pan pivo svoje potrošače nagradilo s više od 1.600 nagrada, a glavna nagrada prvog kola usrećila je mladu Zagrepčanku Aidu Porić.


Kamper Hymer o kojem su mnogi sanjali došao je ove subote u ruke svoje nove vlasnice. Od svih sudionika nagradne igre najviše sreće imala je Zagrepčanka Aida Porić, koja nije mogla sakriti svoje uzbuđenje osvojenom nagradom. Uz širok osmjeh i drhtave ruke sjela je u svoj novi kamper, i poručila kako još uvijek ne može vjerovati da se ovo uistinu dogodilo.

Kako bi njeno iskustvo uistinu učinio jedinstvenim, Pan je za dobitnicu organizirao poseban dan. U subotu ujutro po nju i njene najbliže došlo je vozilo koje ih je prebacilo na zagrebački Hipodrom. Tamo je već čekao helikopter, koji je Aidi i njenoj ekipi pružio pogled na Zagreb iz sasvim druge perspektive. I dok se dojmovi još nisu niti slegli od leta helikopterom, Aida je prvi put imala priliku uživo vidjeti kamper za koji je tako uporno slala kodove i koji je imala sreće osvojiti u velikoj konkurenciji. Vjerujemo da će u njemu doživjeti nezaboravna iskustva!

Za sve one koji su imali manje sreće od Aide, fantastična putovanja ipak nisu izvan dohvata. U drugom krugu nagradne igre U roku odmah glavna nagrada je nevjerojatnih 80.000 kuna za putovanja kao i 20.000 kuna džeparca. Osvajanje ove nagrade omogućuje samostalno kreiranje putovanja – tko god osvoji moći će sam odlučiti gdje želi ići, i to napraviti unutar dvije godine. Tako se s osvojenim dobitkom može otići na jedno veliko ili više malih putovanja.

Za osvajanje ove fantastične nagrade igra traje do 18. srpnja 2018. Svaki kod unesen u aplikaciju u ovom razdoblju sudjeluje u izvlačenju glavne nagrade, ali i brojnih satnih nagrada. Naime, svakih 60 minuta elektroničkim putem se održavaju izvlačenja, što znači da računalo svaki dan sustavom slučajnog odabira izvlači 24 dobitnika i 'u roku odmah' ih obavještava da su dobili nagradu.

Zato, ako već niste, ispod pull off čepa promotivne boce Pan Lagera ili Pan Zlatnog (radi se o povratnim, staklenim bocama) potražite 7-znamenkasti alfanumerički kod i zajedno sa svojim podacima unesite ga u Pan aplikaciju ili na web stranicu www.urokuodmah.hr. Do sad je Pan pivo svoje potrošače nagradilo s više od 1.600 nagrada, a ukupno će u pet mjeseci nagradne igre podijeliti više od 3.600 nagrada – jedna je možda baš vaša!