Menu

Kućna pravila

Mi, Carlsberg Croatia d.o.o., Koprivnica Ulica Danica 3, OIB: 09520995772, pokrenuli smo ovu društveno-mrežnu stranicu kako bismo vas informirali o svemu što se događa u svijetu Carlsberga, kako biste nam postavljali pitanja, davali prijedloge, slali fotografije i izražavali svoja mišljenja o temama vezanima uz Carlsberg brendove. Potičemo komentare i uzajamnu komunikaciju korisnika na društvenim mrežama, ali naglašavamo da ne moderiramo komentare, poruke i poslani sadržaj koji korisnici sami postavljaju. Zato vas molimo da prijavite svaki uvredljiv, napadački ili nezakonit sadržaj koji primijetite, na adresu [email protected].

Pazimo da sva naša marketinška komunikacija bude društveno odgovorna i u skladu s načelima pivske industrije. Sav materijal koji objavljujemo na našim društvenim mrežama, a to se odnosi i na objave korisnika, mora odgovarati tim zahtjevima. Zbog toga zadržavamo pravo uklanjanja sadržaja koji ne zadovoljava navedene kriterije, uključujući, ali ne i limitirano na, sve fotografije koje prikazuju osobe ispod 25 godina starosti, neumjerenu ili neodgovornu konzumaciju, ili promociju trećih strana.

Objave, komentari, fotografije, video i drugi materijali postavljeni od strane naših korisnika, ne odražavaju nužno mišljenje i vrijednosti našeg brenda. Važno nam je da su naši društveno-mrežni profili ugodno mjesto za sve naše fanove pa vas, naše korisnike, lijepo molimo da poštujete sljedeća pravila i imate na umu kako će sav sadržaj koji nije u skladu s njima biti (ili već je) uklonjen od strane urednika:

Jezik

Molimo da pokažete razumijevanje prema drugima i suzdržite se od korištenja vulgarnih, izrazito seksualnih referenci i generalno neprimjerenih izraza.

Poštovanje

Poštovanje je iznimno važno i ne prihvaćamo komentare ili postove koji na bilo koji način uznemiravaju, prijete ili kleveću druge.

Fotografije/video

Ne prihvaćamo nepristojne, razvratne, sporne i klevetničke materijale. Ovo uključuje foto i video materijale koji prikazuju osobe ispod 25 godina starosti. Također, ne prihvaćamo materijale koji prikazuju neprimjereno i neodgovorno konzumiranje pića ili pijanstvo.

Spam

Samo teme vezane uz Carlsberg su prihvatljive. Nismo zainteresirani za postove i materijale koji promoviraju druge brendove ili događaje uz koje nismo povezani.

Oglašavanje treće strane

Ova platforma može prikazivati oglase i druge materijale vezane uz Carlsberg stranicu na društvenoj mreži. Mi nemamo kontrolu nad tim sadržajem niti ih podržavamo ili se vežemo uz njih.

Linkovi prema vanjskim stranicama

Ako naš profil/stranica na društvenim mrežama sadrži linkove prema vanjskim izvorima u vlasništvu treće strane, ti linkovi su tu samo kao informacija. Nemamo kontrolu nad sadržajem tih stranica i nismo odgovorni za njih i/ili za gubitak ili štetu nastalih upotrebom tih izvora.

Kao dopuna na sve dosad navedeno, molimo da provjerite i pravila društvenih mreža koje koristite:

Poštujemo privatnost vaših podataka: naša Politika privatnosti https://carlsbergcroatia.hr/politika-privatnosti/ odnosi se na privatne podatke koje dijelite putem ove stranice s nama uz postojeća pravila privatnosti društvene mreže koju koristite.

Konačno, sav sadržaj ove stranice namijenjen je osobama starijima od 18 godina i savjetujemo da ga ne dijelite s osobama ispod te dobi.

Pivovara Carlsberg A/S je predana da svako vrijeme provedeno uz alkohol bude društveno odgovorno iskustvo, stoga, pijte odgovorno. Pročitajte više na http://www.responsibledrinking.org/

 

Kontaktirajte nas na: [email protected]